Congresul trebuie să își reînnoiască angajamentul față de NIH și să repună finanțarea cercetării medicale pe drumul cel bun

Posted by admin Category: Blog

Congresul trebuie să își reînnoiască angajamentul față de NIH și să repună finanțarea cercetării medicale pe drumul cel bun

S-ar putea să urmărească cum un prieten se luptă după ce a pierdut un picior din cauza diabetului. Este posibil să înveți că părintele tău are boala Alzheimer și apoi să accepți că nu există nicio modalitate de a opri progresia fatală. Poate fi suflul de ușurare când îl auziți pe medicul dumneavoastră spunând cuvântul "tratabil," sau momentul izbitor de dureros când afli că o persoană dragă și-a pierdut lupta cu cancerul.

Conștientizarea noastră asupra sănătății publice este sporită în aceste momente care ne obligă să vedem lumea printr-o altă lentilă și ne amintesc de umanitatea noastră comună. Grupuri precum Societatea Americană pentru Cancer Cancer Action Network, Asociația Alzheimer și Asociația Americană a Diabetului de ani de zile vizionează sănătatea publică din acest peisaj. Împreună avem scopul comun de a găsi noi tratamente, de a ajuta milioane de americani care suferă zilnic și – în cele din urmă – de a eradica aceste boli.

Parlamentarii noștri se confruntă cu decizii importante cu privire la prioritățile fiscale ale țării noastre, iar 2015 oferă o oportunitate reînnoită de a lucra împreună pentru a propulsa schimbări benefice pentru americanii la nivel național. Sănătatea americanilor din această țară ar trebui să fie în fruntea listei naționale de priorități.

În calitate de lideri ai celor trei organizații din prima linie a luptei pentru îmbunătățirea sănătății publice, știm că nu putem purta o luptă puternică fără o investiție continuă și robustă în Institutele Naționale de Sănătate (NIH) și cercetările medicale pe care le susține. Investițiile anterioare în cercetarea finanțată de NIH au condus la o mai bună înțelegere a cancerului, diabetului și Alzheimerului. Investițiile în NIH produc dividende și mai mari pe măsură ce sectorul privat se bazează pe acea cercetare de bază, stimulând tratamente inovatoare și terapii care beneficiază viețile americane în fiecare zi.

Cu toate acestea, finanțarea pentru viitoarele descoperiri inovatoare este în pericol grav. NIH primește mai puține finanțări astăzi decât acum 5 ani. Ajustat pentru inflație, bugetul NIH a scăzut cu aproape 25% din 2003.

Investițiile în scădere în NIH nu se adaugă, având în vedere progresele semnificative pe care le-am făcut în tratarea bolilor care pun viața în pericol. În ultimele 2 decenii, șansa generală de a muri de cancer a scăzut cu 20%. Inovația medicală a îmbunătățit modul în care furnizăm radiații și chimioterapie. Numai în ultimul an, am văzut dezvoltarea de medicamente pentru imunoterapie împotriva cancerului, care valorifică propriul sistem imunitar al pacienților pentru a combate boala lor, marcând o schimbare de paradigmă în modul în care tratăm boala. Cu toate acestea, în 2014, cancerul a costat economia noastră sute de miliarde de dolari și se așteaptă să ia aproape 600.000 de vieți americane anul acesta. Nu ne putem permite să reducem progresul.

În anii 1950, una din cinci persoane diagnosticate cu diabet de tip 1 a murit în decurs de 20 de ani. Astăzi, acest număr este de doar 3,5%. De asemenea, am avut succes în reducerea ratei complicațiilor la persoanele cu diabet. De exemplu, rata amputărilor a scăzut cu peste 50% în ultimele 2 decenii.

Cu toate acestea, epidemia de diabet continuă să crească. Costul total anual al diabetului, prediabetului și diabetului gestațional din SUA este de câteva sute de miliarde de dolari. Astăzi, aproape 30 de milioane de persoane au diabet și alte 86 de milioane au prediabet și sunt expuse riscului de a dezvolta diabet de tip 2. Din nou, trebuie să facem mai multe.

Cercetările finanțate de NIH au adus o înțelegere mai completă a bolii Alzheimer și au identificat căi promițătoare care ar putea duce la tratamente eficiente și strategii de prevenire. Suntem în pragul unei descoperiri. În ciuda progreselor, încă nu am avut primul nostru supraviețuitor al Alzheimerului.

La fel ca diabetul și cancerul, costul bolii Alzheimer este, de asemenea, uluitor. Odată cu diagnosticul vine realitatea nivelurilor de îngrijire din ce în ce mai impozante. Costurile de îngrijire legate de Alzheimer costă, de asemenea, sistemul nostru de sănătate cu câteva sute de miliarde de dolari anual și vor crește doar pe măsură ce generația Baby Boom îmbătrânește. Cea mai mare parte a acestui cost este suportată de programele Medicare și Medicaid deja asediate din punct de vedere fiscal. Potrivit Asociației Alzheimer "Schimbarea traiectoriei bolii Alzheimer" raport, dezvoltarea unui tratament care ar întârzia debutul cu 5 ani ar economisi 220 miliarde dolari doar în primii 5 ani în care este disponibil.

Așa cum am văzut cu alte boli, cercetarea medicală pentru Alzheimer nu este doar cheia pentru îmbunătățirea a milioane de vieți, ci și pentru economisirea a miliarde de dolari într-un sistem de sănătate pe care decidenții politici și practicienii se luptă să-l facă mai puțin costisitor și mai eficient.

Cancerul, Alzheimerul și diabetul – și multe alte boli – ne afectează viața în fiecare zi. Națiunea noastră se află la o răscruce de drumuri, totuși calea înainte este clară. Investițiile în NIH nu ar trebui să fie o problemă politică. Congresul trebuie să își reînnoiască angajamentul față de NIH și să repună finanțarea cercetării medicale pe drumul cel bun. Este o problemă a vieții sau a morții pentru milioane de americani acum și în viitor.

Christopher W. Hansen este președintele Societății Americane de Cancer Cancer Action Network (ACS CAN), urotrin farmacii pret afiliat non-profit, nepartizan, de advocacy al Societății Americane de Cancer. În calitate de președinte, Hansen conduce o organizație de peste 100 de angajați în Washington, D.C. și în toată țara, în sprijinul legilor și politicilor care ajută oamenii să lupte împotriva cancerului și să avanseze misiunea Societății de a salva vieți de cancer și de a crea mai multe zile de naștere. El a fost numit în funcție în iunie 2010.

Harry Johns a devenit președinte și director executiv al Asociației Alzheimer în septembrie 2005. De la sosirea sa, Asociația Alzheimer a construit un avânt semnificativ pentru cauză printr-o serie de tactici inovatoare: prima campanie la nivel național pentru a crește înțelegerea și conștientizarea bolii Alzheimer; un accent pe progresul accelerat prin promovarea studiilor clinice; o campanie de îmbunătățire a detectării timpurii; informații online avansate și instrumente pentru a sprijini persoanele cu boală și îngrijitorii acestora; concentrarea asupra politicii publice și advocacy; și a vizat cercetări cu impact ridicat în detectarea, tratamentul și prevenirea bolii Alzheimer.

Kevin L. Hagan, un lider recunoscut la nivel național, este directorul executiv al Asociației Americane de Diabet. Hagan se va alătura Asociației într-un moment în care incidența și costurile diabetului sunt la un nivel istoric. Estimările recente indică că unul din trei adulți americani va avea diabet până în 2050. Hagan a fost alegerea unanimă a Consiliului de administrație al asociației.

Ultima actualizare 28 februarie 2020

WASHINGTON – Administrația Trump "comanda gag" la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS), care împiedică agenția să comunice cu Congresul și alți oficiali publici, poate fi un disconfort pentru unii, dar nu este deloc neobișnuit, spun experții.

"Nu este nerezonabil, deoarece nu există încă numiți de administrație la HHS, deci [nu este] nimeni care să reprezinte pozițiile administrației," Gail Wilensky, dr., Membru senior la Project HOPE din Bethesda, MD și fost administrator sub președintele George H.W. Bush din ceea ce este acum Centrele pentru Medicare & Serviciile Medicaid, a scris într-un e-mail.

Marți, Huffington Post a raportat că oficialii sub-agenției HHS "li s-a spus să nu trimită „nicio corespondență oficialilor publici” … În schimb, li s-a cerut să trimită întrebări conducerii agenției până când conducerea a avut timp să se întâlnească cu personalul de la Casa Albă care intră în legătură cu politicile și obiectivele noii administrații, potrivit unui oficial al Congresului care a fost informat și despre înghețarea comunicărilor."

Dar articolul a menționat, de asemenea, că înghețul a fost limitat: "Bill Hall, un purtător de cuvânt al HHS, a declarat că agenția nu restricționează toate formele de comunicare cu publicul sau mass-media, ci în schimb îi îndruma pe oficiali să limiteze comunicările cu privire la reglementările propuse sau în așteptare. „Nu există nicio directivă care să facă altfel.”" Memoria administrației a indicat, de asemenea, că înghețul va rămâne în vigoare numai până pe 3 februarie.

Consultantul medical Kip Piper, MPA, a fost de acord că înghețarea comunicațiilor nu a fost fără precedent. "Este comun să punem temporar în așteptare comunicările, site-urile web, rapoartele și declarațiile oficiale ale agenției atunci când Casa Albă schimbă partidele," i-a spus lui MedPage Today într-un e-mail. "Este nevoie de timp, săptămâni sau luni, înainte ca noii numiți să preia conducerea. Echipele de tranziție sunt încorporate în cadrul agențiilor și monitorizării, dar între timp, deciziile zilnice sunt luate de personalul din carieră. De obicei, „echipele de plajă” și noii numiți în tranziție slăbesc acest lucru odată ce sunt în măsură să ofere personalului din carieră noile lor ordine de marș și să ofere o analiză semnificativă."

"Este firesc ca o nouă administrație să se asigure că agențiile – în special agențiile precum HHS și EPA [Agenția pentru Protecția Mediului] unde sunt planificate schimbări mari – sunt aliniate la politicile noului președinte și nu funcționează în scopuri contrare, neintenționat sau altfel," el a adăugat.

Joe Antos, dr., Cărturar în domeniul sănătății și al pensiilor la Institutul American de Întreprinderi, un grup de reflecție orientat spre dreapta, a spus că o astfel de înghețare este neobișnuită într-un sens. "Este neobișnuit, doar pentru că în urmă cu 8 ani nu existau tweets sau platforme electronice care să răspândească opiniile politice – acum există," a spus el într-un e-mail. "Este o nouă eră și, de acum înainte, viitoarele preluări ale partidului opus vor include, fără îndoială, astfel de restricții. Mai ales dacă este vorba de o preluare ostilă."

Memo-ul oficial al secretarului interimar al HHS a fost emis pe 20 ianuarie – ziua în care președintele Trump a fost depus în funcție – și cuprinde reglementări mai mult decât în ​​așteptare. Se afirmă: "Nici o corespondență către oficiali publici (de exemplu, membri ai Congresului, guvernatori) sau care să conțină interpretări sau declarații ale regulamentelor sau politicii Departamentului, cu excepția cazului în care sunt autorizate în mod specific de mine sau de reprezentantul meu, nu va fi trimisă de acum până la 3 februarie, timp în care veți avea ocazia să informeze numiții și desemnații președintelui Trump cu privire la orice astfel de corespondență care ar putea fi emisă."

Nota se încheie mulțumind angajaților "pentru asistența dvs. în asigurarea unei tranziții liniste, în concordanță cu principiile democratice ale națiunii noastre."