De asemenea, firma a adunat informații sociodemografice, cum ar fi veniturile și educația

Posted by admin Category: Blog

De asemenea, firma a adunat informații sociodemografice, cum ar fi veniturile și educația

Connie Diekman, MEd, RD, LD, FADA, Universitatea Washington din St. Louis: Scopul limitării grăsimilor animale este mai degrabă o moderare decât o "trebuie să evite." La fel de important ca limitarea grăsimilor saturate este cu ce înlocuiți aceste grăsimi? Creșterea carbohidraților în locul grăsimilor nu este un pas bun, dar alegerea grăsimilor polinesaturate în locul grăsimilor animale va ajuta la scăderea LDL-C.

Alice H. Lichtenstein, DSc, Universitatea Tufts: Nu ar trebui să mai vorbim izolat de grăsimi saturate. Factorul important este cantitatea relativă de grăsimi nesaturate până la saturate, în favoarea primelor și limitate în cele din urmă. Ceea ce ar trebui evitat este înlocuirea grăsimii animale și lactate cu carbohidrați rafinați, așa cum am văzut în anii 1990 în timpul nebuniei cu conținut scăzut de grăsimi.

Dean Ornish, MD, Institutul de Cercetări în Medicină Preventivă: Cred că este înțelept să eviți untul și grăsimile animale. Revista TIME a raportat că "untul nu este legat de o rată mai mare de boli de inimă" dar a neglijat să menționeze că ESTE direct legată de mortalitatea din toate cauzele, ceea ce este și mai important. A spune oamenilor ce vor să audă este o modalitate bună de a vinde reviste și cărți, dar nu este adevărat.

Studiile randomizate sunt, probabil, excluse, deci cum putem stabili cu siguranță dacă anumite alimente contribuie la rezultate adverse pe termen lung?

David L. Katz, MD, MPH, True Health Initiative: Studiile randomizate nu sunt excluse. Ei fac parte din ea. Este important, totuși, că sunt doar o parte din aceasta. Cred că oamenii folosesc uneori ideea științei ca o scuză pentru abandonarea simțului. Singura problemă reală cu bunul simț este că nu este suficient de comună. Știința fără sens este foarte predispusă să genereze răspunsuri la toate întrebările greșite.

Diekman: Până când nu vom învăța cum să folosim harta genetică pentru a identifica ceea ce fiecare dintre noi are nevoie pentru a rămâne sănătos, sfaturile de dietă se vor baza pe ECA care analizează factorii de risc – care nu sunt aceiași cu ECA care se concentrează pe rezultatele bolii – și apoi extrapolați aceste rezultate la liniile directoare privind dieta. Liniile directoare dietetice oferă doar asta, liniile directoare care oferă informații despre cum să structurăm planurile de alimentație care să permită variații, dar care totuși vor promova sănătatea.

Lichtenstein: Este puțin probabil ca un singur aliment să determine rezultatele sănătății pe termen lung. Accentul ar trebui să se concentreze asupra întregii diete. Punctul important, uneori ratat, este echilibrul – mai mult din unele lucruri și mai puțin din altele.

Gardner: Din câte știu, încă nu avem niciun studiu randomizat care să demonstreze că parașutele pot fi folosite eficient pentru a salva viețile oamenilor care sar din avioane și totuși parașutistii le folosesc în continuare !? Unele întrebări nu se pretează la studii randomizate și acest lucru este valabil în special în ceea ce privește întrebările alimentare și nutriționale care implică modul de prevenire a bolilor degenerative cronice non-transmisibile pe termen lung. Din fericire, avem studii mecaniciste, studii observaționale și studii randomizate ale rezultatelor pe termen scurt care implică factori de risc pentru bolile cronice.

Lee M. Kaplan, MD, PhD, Massachusetts General Hospital: Chiar și fără studii randomizate, există studii epidemiologice bune care demonstrează efectele adverse ale diferitelor macro și micronutrienți. Cu toate acestea, acum se acumulează dovezi că diferite persoane răspund diferit la diferiți nutrienți. Avem nevoie de mai multe cercetări cu privire la efectele medicale ale manipulării dietetice. Aceste studii trebuie controlate cu atenție și trebuie să fie suficient de mari pentru a explica variabilitatea largă între diferiți oameni, dar nu trebuie neapărat să fie studii randomizate și controlate.

Ar trebui USDA să fie implicat în elaborarea unor orientări dietetice?

Kaplan: USDA are resurse care îi permit să facă o treabă mai bună decât majoritatea celorlalte grupuri în sprijinirea evaluării atente a cercetării nutriționale. Mult mai bine decât a exclude USDA de la dezvoltarea standardelor dietetice naționale ar fi o mai bună transparență și reguli de conflict de interese care izolează personalul USDA și anchetatorii de influențe externe.

Frank B. Hu, MD, MPH, dr., Harvard T.H. Școala de sănătate publică Chan: Pentru a dezvolta linii directoare care îi pot ajuta pe oameni să facă alegeri sănătoase pentru alimente și băuturi, este esențial ca procesul să fie bazat pe dovezi, transparent și fără influențe politice și industriale. Din păcate, acest lucru nu a fost cazul. De exemplu, recomandarea privind reducerea aportului de carne roșie și a sustenabilității mediului de către Comitetul consultativ pentru ghidurile dietetice din 2015 (DGAC) a fost eliminată în Ghidurile dietetice oficiale 2015-2020 pentru americani din cauza presiunii din partea Congresului și a industriei cărnii.

Gardner: Având în vedere conflictul de interese evident și inerent implicat, ar fi adecvat să se reducă rolul USDA în dezvoltarea ghidurilor dietetice naționale la cel al unui rol consultativ, mai degrabă decât rolul lor actual în supravegherea și publicarea acestor actualizări la fiecare 5 ani.

Robert Lustig, MD, Universitatea din California San Francisco: USDA care se ocupă de liniile directoare dietetice este ca vulpea care se ocupă de găinărie. În timp ce DGAC este alcătuit din oameni de știință care doresc să vadă știința folosită definitiv, USDA a ignorat timp de decenii sfaturile DGAC și a promulgat ceea ce a beneficiat industriei pe cheltuiala publicului. Un președinte al DGAC mi-a spus că DGAC este ineficient deoarece "nu are dinți."

Katz: Nu.

Puii prăjiți și biscuiții Martha White pot fi buni pentru suflet, dar un studiu care apare în Circulation luni a constatat că acest model dietetic poate crește riscul de evenimente cardiovasculare, chiar și dincolo de cel observat cu alte "nesănătos" diete. În această analiză video de 150 de secunde, F. Perry Wilson, MD, analizează detaliile.

F. Perry Wilson, MD, este profesor asistent de medicină la Școala de Medicină din Yale. A obținut licența la Universitatea Harvard, absolvind cu onoruri o diplomă în biochimie. A urmat apoi Colegiul Columbia al Medicilor și Chirurgilor din New York. De acolo s-a mutat la Philadelphia pentru a-și finaliza rezidența de medicină internă și bursa de nefrologie la Spitalul Universității din Pennsylvania. În anii postuniversitari, a obținut, de asemenea, un Master of Science în Epidemiologie Clinică de la Universitatea din Pennsylvania. Este un autor desăvârșit al multor articole științifice și deține mai multe subvenții NIH. El este un recenzent MedPage Today și, pe lângă analizele sale video, scrie un blog, The Methods Man. Puteți urmări @methodsmanmd pe Twitter.

Ultima actualizare 01 octombrie 2015

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Impozitarea gustărilor dulci, cum ar fi fursecurile și bomboanele, ar putea avea un impact mai mare asupra sănătății publice decât impozitele pe sifon și alte băuturi zaharoase, potrivit unui studiu amplu privind comportamentul consumatorilor din Anglia.

Analiza a estimat că o taxă de 10% ar reduce achiziția de bomboane de ciocolată și alte bomboane cu 7,4%, a cookie-urilor cu 6,9% și a gustărilor de tip tort cu 6,6%, a raportat dr. Richard Smith, de la London School of Hygiene & Medicină tropicală și colegi.

Aceste reduceri sunt similare cu reducerile din achizițiile de sodă realizate prin impozite. Cu toate acestea, taxarea gustărilor dulci ar avea un beneficiu sinergic suplimentar, reducând achiziția de băuturi răcoritoare cu 0,6% la 0,8% și a gustărilor sărate (cum ar fi chipsuri și covrigi) cu 1,6%, a raportat grupul Smith în BMJ Open.

"Cercetarea prezentată aici este prima care oferă o analiză directă a relației dintre creșterea prețurilor și cererea de gustări dulci, în contextul cererii de cumpărături de băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice, în diferite grupuri de venituri," au scris autorii. "Extinderea politicilor fiscale pentru a include gustări dulci ar putea duce la beneficii mai mari pentru sănătatea publică, atât direct prin reducerea achiziției și, prin urmare, consumul acestor alimente, cât și indirect suga norm pastile farmacie, prin reducerea cererii pentru alte gustări" și băuturi îndulcite cu zahăr (SSB).

Cercetătorii au menționat că, pe persoană, consumul de fursecuri, ciocolată și bomboane contribuie în fiecare zi cu o cantitate similară de zahăr ca sifonul și băuturile zaharate.

Pentru toate gospodăriile studiate, aportul mediu de zahăr din fiecare a fost:

Biscuiți, 7,1 g Ciocolată și bomboane, 7,7 g Sifon cu zahăr ridicat, 6,3 g

Impozitele pe sodă au fost implementate în anumite părți din SUA, Mexic, Finlanda, Franța, Ungaria, Chile, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită. S-a demonstrat că reduc consumul, au spus autorii studiului.

"Știm că creșterea prețului băuturilor îndulcite cu zahăr poate genera o reducere mică, dar semnificativă, a achiziției acestora. Cu toate acestea, s-au efectuat puține cercetări cu privire la impactul pe care ar putea avea o creștere similară a prețului asupra altor produse alimentare dulci precum ciocolata, cofetăria, prăjiturile și biscuiții," A spus Smith într-o declarație. "Această cercetare sugerează că taxarea acestor gustări dulci ar putea aduce câștiguri mai mari pentru sănătate și justifică o analiză detaliată."

Smith și colegii săi au analizat datele privind achizițiile efectuate de un eșantion de 32.249 de gospodării din Anglia în perioada 2012-2013. Aceste gospodării erau reprezentative pentru populația generală în ceea ce privește mărimea, numărul de copii, clasa socială, regiunea geografică și grupa de vârstă. Achizițiile au fost făcute la principalii comercianți cu amănuntul, supermarketuri, magazine de colț și alte magazine.

Datele au fost colectate de firma de cercetare a consumatorilor Kantar Worldpanel. Compania a furnizat fiecărei gospodării un scaner portabil, iar participanții la studiu au fost rugați să scaneze codurile de bare ale tuturor achizițiilor pe care le-au făcut. De asemenea, firma a adunat informații sociodemografice, cum ar fi veniturile și educația.

Grupul lui Smith a folosit un model de analiză adaptat din sistemul de cerere aproape ideal. Acest model a calculat efectul creșterilor de prețuri asupra anumitor produse, precum și asupra produselor conexe și a cheltuielilor generale. Cu toate acestea, studiul nu a inclus date despre mâncarea și băuturile consumate în afara casei (de exemplu, la restaurante), care ar putea fi mai mari în rândul gospodăriilor cu venituri ridicate, au spus autorii studiului.

"Deși rămâne o anumită incertitudine, asociațiile observate în această analiză sunt suficient de robuste pentru a sugera că politicile – și cercetările – privind utilizarea măsurilor fiscale pentru reducerea consumului de zaharuri libere și îmbunătățirea calității dietei ar trebui să ia în considerare extinderea dincolo de SSB pentru a include mai frecvent gustări consumate pe bază de zahăr, inclusiv prăjituri, biscuiți și, în special, ciocolată și produse de cofetărie," A concluzionat grupul lui Smith.